снимка: Албена Маринова‎, , ГАЛАТА- НАЙ-ДОБРИЯТ квартал на ВарнаСнощи около 21:15 часа, на

снимка: Албена Маринова‎, , ГАЛАТА- НАЙ-ДОБРИЯТ квартал на ВарнаСнощи около 21:15 часа, на ...

Кола се заби в търговски обект във Варна, собственикът му е залят с разплискано горещо олиоснимка: Албена Маринова‎, , ГАЛАТА- НАЙ-ДОБРИЯТ квартал на Варна

Снощи около 21:15 часа, на бул. «Първи май», 29-годишен неправоспособен водач на«Мерцедес» губи контрол над автомобила и се блъска в търговски обект, намиращ се край пътя. Вследствие на инцидента собственикът на обекта (53 г.) се залива с гореща мазнина и получава изгаряния по тялото, настанен е за лечение в болнично заведение. Това съобщиха от пресцентъра на ОД МВР - Варна.

По случая е образувано досъдебно производство. Още от снощи във групи във фейсбук започна акция за дараяване на кръв за пострадалия. Той се казва Петър Иванов Дулев и е настанен в Клиниката по изгаряне на Военна болница във Варна. Желаещите да дарят кръв могат да направят това без значение от кръвната си група в Районен център по трансфузионна хематология в двора на МБАЛ "Св. Анна". При даването на кръв трябва да кажат, че тя е за  Петър Иванов Дулев и къде е настанен.

Съобщете ни, ако видитегрешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected].Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на ценаот 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в-.

Прочети тук -

Източник: petel.bg