снимка: pexels.comПолицията вече е извършила около 300 ареста.Британското министерство на транспорта

...
снимка: pexels.comПолицията вече е извършила около 300 ареста.Британското министерство на транспорта
Коментари Харесай

Във Великобритания забраниха демонстрациите по магистрали

снимка: pexels.com

Полицията към този момент е направила към 300 ареста.

Британското министерство на превоза получи правосъдна възбрана за дейности на екоактивисти, блокиращи придвижването по автомагистрали, заяви транспортният министър Грант Шапс, представен от локалните медии. В петък екоактивистите от придвижването „ Изолирайте Англия “ блокираха няколко автомагистрали покрай едно от най-големите пристанища на Дувър в югоизточната част на Англия. През последните 10 дни протестиращи, които считат, че държавното управление не прави нищо за битка против климатичните промени, неведнъж блокираха придвижването по една от главните автомагистрали в Лондон, A25, залепвайки се за асфалта и създавайки големи тапи. 

" Заповедта е получена. Действията на протестиращите, блокиращи нашите пристанища и жизненоважни направления, са изцяло неприемливи. Ето за какво получих друга възбрана за автомагистрала А20 и прилежащите й стратегически направления ", написа Шапс в Twitter. Вътрешният министър Прити Патъл преди този момент изиска полицията да предприеме по-строги ограничения против деятелите, блокиращи придвижването по автомагистрала А25, и заплаши протестиращите с отнемане от независимост.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР