снимка: Live.Varna.bgСимволично откриване на ремонтираните бул.Васил Левски“- в участъка от в

...
снимка: Live.Varna.bgСимволично откриване на ремонтираните бул.Васил Левски“- в участъка от в
Коментари Харесай

Не може да бъде! Откриха част от новия бул. Левски във Варна по терлици, без Портних и без Бойко Борисов

снимка: Live.Varna.bg

Символично разкриване на ремонтираните бул.„ Васил Левски “- в сектора от в сектора от „ Подвис “ до бул. „ Осми Приморски полк “,  и на бул. „ Осми Приморски полк “ - в сектора от бул. „ Васил Левски “ до бул. „ Христо Смирненски “, бе направено през днешния ден. Това оповестиха от общинския информативен уебсайт Live.Varna.bg.

На събитието участваха ръководителят на плана Христина Костадинова, кметът на регион „ Приморски “ Петя Проданова, представители на Община Варна, районните администрации, фирмите-изпълнители на обектите. Дейностите се осъществят с европейско финансиране, обезпечено по план „ Интегриран градски превоз на Варна – втора фаза “.

По бул. „ В. Левски “ е с построена нова улична настилка и тротоари, реконструирана е ВиК инфраструктурата и е сменена канализацията, построена е нова велоалея, обезпечена е налична среда. Ремонтирани са автомобилните и пешеходни подлези по трасето, инсталирани са 12 платформи за хора в неравностойно състояние, положени са линии от тактилни плочи.

В частта по бул. „ Осми Приморски полк “ са изпълнени ремонтни действия на пътните и тротоарни настилки, реорганизация на водопроводите, изместване на канализационни клонове за дъждовни води. Направен е главен ремонт на пътен възел „ Виница ” и  на пешеходен подлез при спирка „ Спортист “, където са инсталирани две платформи за хора с увреждания. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР