снимка: Celebrity Cars Las Vegasвидео: Автомобилът BMW 750IL модел 1996 г., в

...
снимка: Celebrity Cars Las Vegasвидео: Автомобилът BMW 750IL модел 1996 г., в
Коментари Харесай

На търг продават колата, в която беше убит рапърът Тупак Шакур

снимка: Celebrity Cars Las Vegas

видео: 

Автомобилът BMW 750IL модел 1996 година, в който беше прострелян и погубен рапъра Тупак Шакур, още веднъж се продава.

Колата, чиято първа регистрация е на името на звукозаписната компания Death Row Records, сега се предлага от Celebrity Cars Las Vegas на цена от 1.75 млн. $.

Черното BMW на Тупак се появява за продажба в епизод от риалити предването „ Спецове в заложната къща “ през 2018 година с цена от 1.5 млн. $, само че за нея към момента няма покупател.

Според продавача колата е изцяло възобновена, само че на едно място има дребна хлътналост, където се счита, че е била една от дупките от патрон.

Седмата серия на BMW от 90-години е оборудвана с 5.4-литров 12-цилиндров мотор и петстепенна автоматизирана скоростна кутия, като автомобилът е с пробег от 121 043 благи (194 800 км). Както в множеството такива случаи, цената на този автомобил се дължи на мястото в историята на хип-хоп културата.

Автомобилът сега е изложен в шоурума на Las Vegas Celebrity Cars недалече от мястото на злощастния случай от 1996 година

На 13 септември феновете на Тупак Шакур отбелязаха 25 години от неговата гибел. 



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР