снимка: Албена Маринова‎, , ГАЛАТА- НАЙ-ДОБРИЯТ квартал на ВарнаСнощи около 21:15 часа, на

...
снимка: Албена Маринова‎, , ГАЛАТА- НАЙ-ДОБРИЯТ квартал на ВарнаСнощи около 21:15 часа, на
Коментари Харесай

Кола се заби в търговски обект във Варна, собственикът му е залят с разплискано горещо олио

снимка: Албена Маринова‎, , ГАЛАТА- НАЙ-ДОБРИЯТ квартал на Варна

Снощи към 21:15 часа, на бул. «Първи май», 29-годишен недееспособен лидер на«Мерцедес» губи надзор над автомобила и се блъска в търговски обект, намиращ се край пътя. Вследствие на случая притежателят на обекта (53 г.) се залива с гореща лой и получава изгаряния по тялото, настанен е за лекуване в болнично заведение. Това оповестиха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Още от нощес във групи във фейсбук стартира акция за дараяване на кръв за потърпевшия. Той се казва Петър Иванов Дулев и е настанен в Клиниката по изгаряне на Военна болница във Варна. Желаещите да дарят кръв могат да създадат това без значение от кръвната си група в Районен център по трансфузионна хематология в двора на МБАЛ " Св. Анна ". При даването на кръв би трябвало да кажат, че тя е за  Петър Иванов Дулев и къде е настанен.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР