снимка: , УикипедияПравителството наскоро обяви повторното отваряне на Бали след рязък

...
снимка: , УикипедияПравителството наскоро обяви повторното отваряне на Бали след рязък
Коментари Харесай

Остров Бали беше отворен отново за чуждестранни туристи след 18-месечна пауза

снимка: , Уикипедия

Правителството неотдавна разгласи повторното отваряне на Бали след внезапен спад на случаите на ковид спрямо юли, когато Индонезия беше епицентърът на COVID-19 в Азия. Поради неналичието на интернационалните полети на острова обаче през днешния ден не се виждаха никакви задгранични туристи, акцентира изданието.

Въпреки че интернационалното летище на острова Нгура Раи е провело учения, с цел да се приготви за завръщането на туристите, не се чака това да се случи скоро.

Губернаторът на Бали И Ваян Костер изясни пред кореспонденти, че страните и посетителите се нуждаят от време, с цел да се провеждат пътуванията, добавя Стандарт.

„ Надяваме се, че най -късно до края на октомври ще има входящи полети, без значение дали става въпрос за под наем или търговски полет, като признаци за началото на възобновяване на туризма в Бали ”, сподели той.

Губернаторът показа също, че е получил информация, че хотелите в Бали са почнали да получават резервации от задгранични гости, основно от Европа, за визити през ноември.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР