Снимка pixabayБразилски депутат, според когото властите не правят достатъчно за справяне

...
Снимка pixabayБразилски депутат, според когото властите не правят достатъчно за справяне
Коментари Харесай

Бразилски депутат иска рязане на ръце за корупция

Снимка pixabay

Бразилски народен представител, съгласно който управляващите не вършат задоволително за справяне с ширещата се корупция в политическите среди, внесе законопроект, предусещащ на всеки политик, наказан за корупция, да бъдат отрязани двете ръце, съобщи Ройтерс, представен от вести.бг.

Няма изгледи законодателното предложение да получи поддръжка в бразилския конгрес, в случай че десетки депутати са разследвани за корупция и пране на пари.

Според конгресмен Емерсън Петрив, прочут повече с политическото си име Бока Аберта, сходна фрапантна мярка е нужна в страната.

Това е фрапантен законопроект, само че за жалост огромна част от политиците крадат парите на данъкоплатците, сподели той по телефона.

В арабските страни никой не краде от боязън да не му отрежат ръката, добави той.

Според Петрив предлагането му има социална поддръжка, само че с цел да стане то закон е нужна и поддръжка от депутати, които не са били хващани в кражба.

Бразилия изпрати в пандиза десетки предприемачи и политици при най-големия корупционен скандал в историята на страната след интервенция, наречена " Автомивка ". Мнозина обаче по-късно бяха освободени, в това число някогашният ляв президент Луиз Инасио Лула да Силва, който бе упрекнат в приемане на подкупи.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР