Снимк: ПетелПолицията започва засилени проверки по пътищата заради влошаването на

...
Снимк: ПетелПолицията започва засилени проверки по пътищата заради влошаването на
Коментари Харесай

Полицията започва засилени проверки по пътищата заради влошаването на времето

Снимк: Петел

Полицията стартира засилени инспекции по пътищата поради утежняването на времето. Те ще се правят от чиновници на Агенция " Пътна инфраструктура " и Министерство на вътрешните работи.

Още нощес над 200 машини обработваха заледени или заснежени сектори. От Пътната организация подсетиха, че затворен за придвижване е проходът " Петрохан ", а тежкотоварните коли би трябвало да се движат деликатно. Няма други затворени сектори в страната, само че водачите да потеглят добре готови за зимни условия, приканиха от Министерство на вътрешните работи.

В София са осъществени обработки против замръзване на стръмни и рискови сектори, мостове и част от трасетата на градския превоз и общинските пътища. Обработки са направени в регионите Панчарево, Витоша, Красна поляна, Овча купел и Банкя, оповестиха от пресцентъра на Столична община. Валежите от сняг са най-вече в планинските региони и обитаемоте места Бистрица, Железница, Плана, където с изключение на разпространяване на смеси против замръзване е осъществено и избутване на снежна маса.

В естествен парк " Витоша " са опесъчени пътищата Драгалевци – Алеко и Бояна – Златните мостове. Продължава наблюдението на речните корита и язовирите на територията на Столична община. Към момента градският превоз се движи обикновено.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР