Снимачният процес на специалния епизод на Приятели“ завърши. Това обявиха

...
Снимачният процес на специалния епизод на Приятели“ завърши. Това обявиха
Коментари Харесай

Снимките на специалния епизод на „Приятели“ завърши

Снимачният развой на специфичния епизод на „ Приятели “ приключи. Това оповестиха от екипа на продукцията в обществените мрежи, като разкриха новото лого на плана, написа " Монитор ".

Повече от година по-късно от в началото плануваното Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Матю Пери, Мат Лебланк и Дейвис Шуимър се събраха на сета, който се бе трансформирал в техен втори дом в продължение на 10 години.

По формулировка, специфичният епизод няма да си служи със сюжет. Вместо това той ще ни показа още веднъж актьорите, които ще си спомнят за положителните остарели времена на „ Приятели “.

Според информация на ScreenRant обаче ще има и къс сегмент, в който героите Рейчъл, Моника, Фийби, Чандлър, Джоуи и Рос въпреки всичко ще създадат поява.

Подробностите към продукцията, несъмнено, към момента се пазят в загадка. Нещо повече – броени минути, откакто разгласява селфи от гримьорната, Матю Пери бе заставен да смъкна фотографията си от Инстаграм.

Над 27 000 души харесали фотоса в същото време, твърди Harper`s Bazaar, като из мрежата се популяризирали и скрийншотове.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР