Сн.: ОПБКТърсят нов управител на кучешкия приют край Варна.Община Варна

...
Сн.: ОПБКТърсят нов управител на кучешкия приют край Варна.Община Варна
Коментари Харесай

Обявиха конкурс за управител на кучкарника в Каменар - заплатата е над 2000 лв

Сн.: ОПБК

Търсят нов шеф на кучешкия подслон край Варна.

Община Варна разгласи конкурс за шеф на Общинския подслон за безстопанствени кучета в Каменар, съобщи.

Сред условията за заемане на длъжността са претендентите да имат бакалавърската степен в региона на аграрните науки и ветеринарната медицина; обществени, икономически и правни науки.

Те би трябвало да имат и две години професионален опит. Той включва времето, през което служителят е правил активност в област или области, които са свързани с функционалностите, избрани в актуалната длъжностна характерност, на същата и на сходна или със същия темперамент работа, служба или специалност.

Подборът за заемане на длъжността ще се организира посредством изявление. Допускането до присъединяване в него ще се извърши от комисия, която ще дефинира датата и мястото на осъществяване на изявлението.

Размерът на главната заплата е до 2050 лв..

Документите за присъединяване се показват в период до 18.00 часа на 10.06.2022 година на адрес: гр. Варна, бул. “Осми крайморски полк ” № 43 в Информационен център на Община Варна ет. 1 персонално от претендентите.

Основната цел на шефа е да реализира действия по ръководство, обезпечаване и обслужване на Общинския подслон за безстопанствени кучета, както и да реализира надзор по спазването и обезпечаването на нужните зооветеринарни условия при престоя на безстопанствените кучета в приюта.

Сред директните му отговорности са да дава отговор за обезпечаването на храна, лекарства и консумативи за животните; да получава тъжби и сигнали от жители и организации, разпределя и управлява тяхното осъществяване в срок; да прави инспекции, изготвя отчети и отговори по отношение на постъпили сигнали, тъжби, заявки по Закона за достъп до социална информация и оферти от жители, организации и юридически лица.

Той би трябвало да изготвя доклади, информации, мнения, отговори и други по отношение на активността на приюта, както и да взе участие в работни групи и комисии по проблемите му.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР