SmoothVideo Project (SVP) е програма за показване на по-плавно видео

...
SmoothVideo Project (SVP) е програма за показване на по-плавно видео
Коментари Харесай

SmoothVideo Project 4.6.0.246

SmoothVideo Project (SVP) е стратегия за проявление на по-плавно видео посредством интерполация на фрагментите .

С помощта на SmoothVideo Project (SVP) е допустимо да се гледа видео на персоналния компютър с висока динамична подробност и оптималната отмереност.

Плавните придвижвания се реализират посредством прибавяне на спомагателни нови фрагменти в истинското видео, които съдържат междинните положения на обектите. Ефектът е съвсем същият, като при актуалните тв приемници от висок клас, само че SmoothVideo Project (SVP) може да употребява опциите на новите видеокарти, поддържа OpenCL и намалява натоварването на централния процесор.

Програмата има богати настройки и реализира по-добри резултати от другите хардуерни технологии. SmoothVideo Project (SVP) е изключително комфортен и с това, че е съчетаем и може да работи със всевъзможни видеоплейъри.

Програмата не се въздейства от типа на видеото и работи със всевъзможни формати, в това число и с 3D. Лиценз: Платен (Shareware) .

Промени в

Изтегли: (9.60 MB)

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР