Смолян. Стартира второто издание на инициативата Календар на Община Смолян

...
Смолян. Стартира второто издание на инициативата Календар на Община Смолян
Коментари Харесай

Смолян: Стартира второто издание на инициативата „Календар на Община Смолян - 2020 г.“

Смолян. Стартира второто издание на самодейността „ Календар на Община Смолян - 2020 година “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Смолян . Целта е да фокусираме вниманието си към хубостта, която ни заобикаля. Идеята е да покажем локалните естествени дадености, архитектура, биоразнообразие и забележителности. Нека ги съберем и съхраним в годишния календар за 2020 година
Фотосите би трябвало да съдържат детайли от градския пейзаж или естествените дадености, разкриващи неповторимата атмосфера и природа на района през четирите годишни сезона.
В акцията може да взе участие всеки, който демонстрира интерес към нея. Условието е да изпращате най-много до 6 /шест/ броя фотоси показани в дигитален тип – черно-бели или цветни, вид на файла- jpg. В начинанието могат вземат участие единствено авторски фотоси. Големината на изображението би трябвало да бъде не по-малка от 1200×1600 пиксела.
Фотографиите се изпращат на e-mail: [email protected] с посочени: трите имена на създателя на фотографията, възраст, адрес, телефон за връзка, малко изложение на фотоса и мястото, където е направена.
Фотосите ще бъдат качвани на фейсбук страницата на самодейността „ Да покажем хубостите на Община Смолян в календар “, където всеки ще може да даде гласа си за желаната от него фотография.
Кадрите, събрали най-вече лайкове и с положително качество, ще бъдат подредени в галерия за празника на град Смолян - на 21 октомври 2019 година 12 от тях ще бъдат оценени и класирани от комисия, включваща и професионални фотографи. Селектираните фотоси ще се употребяват за отпечатването на календар на Община Смолян, като всяка фотография ще съдържа името на нейния създател и обекта на фрагмента. Награждаването на участниците с грамота и предметни награди ще се състои в границите на тържествата за Празника на града.
Краен период за изпращане на фотографиите: 4 октомври 2019 година, до 17.00 ч.
Резултатите и класирането ще бъдат оповестени на 10 октомври 2018 година на страницата на събитието и уеб страницата на Община Смолян. Фотографиите, взели участие в състезанието, стават благосъстоятелност на Община Смолян с права за печатане, издание и образуване на изложения.
Фотосите ще бъдат качвани и на персоналния профил във Facebook на кмета Николай Мелемов. Харесванията там няма да бъдат зачитани, а ще имат за цел да разпространяват акцията, интензивността на самите създатели и хубостите на района.
Очакваме вашите фотоси, включете се в самодейността, с цел да покажем хубостта и неповторимостта на нашия роден край!
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР