Смолян. Спорна, здрава и присъствена учебна година си пожелаха на

...
Смолян. Спорна, здрава и присъствена учебна година си пожелаха на
Коментари Харесай

Спорна, здрава и присъствена учебна година си пожелаха учители, родители и ученици в Смолян

Смолян. Спорна, здрава и присъствена образователна година си пожелаха на 15 септември шефове, учители, родители и възпитаници в Смолян. Всички образователни заведения в Смолянска община тържествено означиха 15 септември. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .

Зам.-кметът Марин Захариев поздрави учениците, преподавателите и родителите в ПГИ „ Карл Маркс “ –Смолян с откриването на новата образователна година. „ Като ученик на тази гимназия съм извънредно благополучен да кажа, че тя приготвя едни от най-отговорните хора в страната и по света. Пожелавам ви прелестна образователна година, повече време в учебно заведение, уважавайте се, учете се и се забавлявайте “, пожела зам.-кметът на учениците. Той благодари на учителите и управлението на учебното заведение, които се грижат за образованието на учениците.

Директорът на гимназията Мария Мечкарска пожела сполучлива образователна година, здраве, дисциплинираност и нестихваща сила, с цел да се оправят с епидемиологичната конюнктура. Тя уточни, че учебното заведение е напълно санирано и с актуализирана база.
С началото на новата образователна година, гимназистите бяха поздравени от ФА „ Родопа “ и оркестър Икономско въодушевление, с началник Боян Петевски.

Секретарят на Община Смолян Момчил Николов участва на откриването на новата образователна година в ЕГ „ Иван Вазов “-Смолян. Той поздрави учителите, учениците и родителите с 15 септември. „ Пожелавам ви здрава, плодородна, сполучлива и присъствена нова образователна година. Бъдете дружно в наслади и компликации “, сподели в поздравлението си Николов. Той връчи на директорка на гимназията Надежда Горанова приветствен адрес от кмета Николай Мелемов. Горанова уточни, че новаторското учебно заведение е с над 30 годишна история. 2500 изявили се сполучливи хора са били ученици на езиковата гимназия и са намерили сполучлива професионална реализация в България и чужбина.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР