Смолян. Областният управител Стефан Сабрутев връчи на Районната избирателна комисия

...
Смолян. Областният управител Стефан Сабрутев връчи на Районната избирателна комисия
Коментари Харесай

Областният управител на Смолян Стефан Сабрутев връчи печата на Районната избирателна комисия за предстоящите избори на 14 ноември

Смолян. Областният шеф Стефан Сабрутев връчи на Районната изборна комисия в Смолян печата за идните изборите за президент и вицепрезидент на Република България и за народни представители на 14 ноември 2021 година Това оповестиха от пресцентъра на Областна администрация – Смолян .

С решение №605 от 24.09.2021г. РИК - Смолян встъпи в пълномощията си от 25 септември 2021 година
Районна изборна комисия в Двадесет и втори избирателен регион – Смолянски е в състав от 13 членове. Председател на РИК-Смолян е Росица Станимирова Чакърова, а нейни заместници са Мария Ангелова Петкова и Златко Славчев Карамучев. Секретар на РИК-Смолян е Димитър Стоянов Марев, а членове са Соня Стоянова Коджебашева, Йордан Савов Фотев, Симеон Атанасов Велинов, Малинка Минчева Кордова, Костадин Димитров Чаталбашев, Маргарита Георгиева Солакова, Антоанета Емилова Узунова, Емилиян Здравков Бакърджиев и Любен Динков Атанасов.

Областният шеф Стефан Сабрутев пожела на комисията ползотворна работа и изрази упованията си за уместност и правдивост. Сабрутев уточни още, че постоянно е разполагаем и регионална администрация ще подкрепя, както и до момента, активността на РИК - Смолян.

Председателят на РИК - Смолян Росица Чакърова пое ангажимент от името на комисията да бъдат извършени законни и обективни избори. „ Разчитам на този прелестен екип, образуван от членовете на комисията, на регионална администрация и на администрацията на десетте общини на област Смолян, с които работим доста добре “, акцентира Чакърова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР