Смолян. Младежки спортен панаир под надслов Път към здравето“ ще

...
Смолян. Младежки спортен панаир под надслов Път към здравето“ ще
Коментари Харесай

В Смолян ще се проведе третото издание на Младежкия спортен панаир на 16 май

Смолян. Младежки състезателен панаир под надпис „ Път към здравето “ ще се организира на мултифункционалните стадиони в Смолян на 16 май, неделя, от 11.00 часа. Това оповестиха от пресцентъра на община Смолян . Проявата е част от дейностите по плана „ Младите хора – Бъдещето на България – виновни и дейни “. Той се осъществя от асоциацията „ Докосни дъгата “ и Министерството на младежта и спорта по Националната стратегия за осъществяване на юношески действия по член 10а от Закона за хазарта за 2021 година /договор № 25-00-1/11.03.2021 година, план № НПИМД-Н2-Т4-082/2021/. Целта на плана е да сплоти известни спортисти, топ готвачи и младежи от цялата страна в разнообразни начинания, акцентиращи върху здравословния метод на живот, здравословното хранене и физическата интензивност.
Професионални спортни демонстрации, музикални осъществявания, игри, занимания и доста изненади чакат участниците в огромната самодейност. В нея интензивно ще се включат спортни клубове от Смолян, възпитаници от района, олимпийски, международни и европейски медалисти на България, известни началник готвачи и диетолози. Всички те са обединени от задачата да се построи обществено отговорно държание измежду младежите от 15 до 29-годишна възраст, както и от желанието да ги предизвикат да се хранят здравословно и да спортуват.
Събитието ще бъде придружено от трогателен концерт, в който ще вземат присъединяване известните реализатори Валентина Александрова, Цвети и Светли от „ Експоуз “.
Събитието се реализира с поддръжката на Община Смолян.
Младежкият състезателен панаир ще се организира при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР