Смолян. Кметът на Община Смолян Николай Мелемов получи плакет от

...
Смолян. Кметът на Община Смолян Николай Мелемов получи плакет от
Коментари Харесай

Смолян: Кметът Николай Мелемов получи плакет от читалище „Екзарх Стефан” в Широка лъка за активно участие в читалищната дейност

Смолян. Кметът на Община Смолян Николай Мелемов получи плакет от читалище „ Екзарх Стефан ” в село Широка лъка за интензивно присъединяване в читалищната активност. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . От името на ръководителя на културната институция Янко Пелтеков, оценката бе връчено на градоначалника от кметът на селото Васил Седянков. Признанието е за помощта, която оказват Мелемов и Общината за всички прояви, които се организират в Широка лъка и го разпространяват като културна и туристическа дестинация.
Селото постоянно е било и ще бъде емблематичен ореол на патриотизма и българщината – потвърждават го надарените и будни деца, съхранените обичаи, жаждата за познания и нравствен прогрес. Искрена признателност и реверанс пред всички родолюбци вложили през годините разум, сили и сърце за одобряване на просветното дело в село Широка лъка, както и хората, които не престават традициите, сподели Мелемов и благодари за оценката.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР