Смолян. Благодарна съм ви за този празник, който съпреживяваме заедно,

...
Смолян. Благодарна съм ви за този празник, който съпреживяваме заедно,
Коментари Харесай

Д-р Даниела Дариткова към жителите на Доспат: Всички заедно можем да постигнем много повече

Смолян. Благодарна съм ви за този празник, който съпреживяваме дружно, тъй като по този начин се пазят положителните наши родопски обичаи: на празника, с хубавата музика, измежду прелестната ни родопска планина. Така ще предадем традициите на децата ни, с цел да може да пребъде България, да пребъдат Родопите, да пребъде нашият обичан роден край. А той в действителност ще пребъде, тъй като сте си избрали кмет и общинско управление, които в действителност милеят и работят за района. Това съобщи пред хилядите поданици и гостите на Доспат националният представител от ГЕРБ доктор Даниела Дариткова, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ – Смолян .
За 32-ри път това лято се организира събитието на годината за района – толкоз таченият събор на чешмарите. Неспирна музика, песни, танци и атрактивни спортни съревнования са подготвили уредниците на празника, с цел да е кондензиран с прекарвания за всички гости.
По думите на доктор Дариткова всичко, което изброи кметът на Доспат инж. Елин Радев, ще се случи, с цел да живеят по-добре неговите съграждани от всички обитаеми места в общината и те да се усещат в действителност жители на Обединена Европа. „ За това работим всички дружно, за това имате поддръжка на държавното ръководство, на народните представители, на администрацията в област Смолян. А всички дружно можем да реализираме доста повече “, акцентира тя. По думите ѝ страната е постоянна, а държавното управление има доверие в локалното общинско управление, по тази причина поддържа амбициозните му планове.
„ От своя страна страната ни има доверието на нашите европейски сътрудници. Това значи, че ние може решително да вървим напред по този начин, че освен да съхраним, а и да градим България. Вярвам, че това ще е положителното бъдеще, което ще върне по родните места тези, които са намерили по-добро занятие някъде в света “, добави националният представител.
Преди това кметът на Доспат инж. Елин Радев заяви какви планове са изпълнени или са в развой на осъществяване единствено през последната година, в която са привлечени средства в размер на 22 млн. лв.. Той показа и тези, с които общинското управление кандидатства. От изказването му стана ясно, че с до момента обезпеченото финансово поръчителство на плановете ще бъде изпълнена програмата му за ръководство, с която се е заел пред локалната общественост.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР