Смилен Вълов е новият изпълнителен директор на Агенцията по заетостта.

...
Смилен Вълов е новият изпълнителен директор на Агенцията по заетостта.
Коментари Харесай

Агенцията по заетостта е с нов изпълнителен директор

Смилен Вълов е новият изпълнителен шеф на Агенцията по заетостта. Повече от 17 години той е част от екипа на институцията, а през 2022 година беше неин началник. Новият изпълнителен шеф беше показан пред управителния състав на Агенцията по заетостта от заместник-министъра на труда и обществената политика Гинка Машова, основния секретар Весела Начева и съветника на министъра на труда и обществената политика Константин Стойчев.

" С новото управление ще разчитаме на една съвременна Агенция с много новаторски услуги, която да продължи да се утвърждава като институция на доста високо равнище ", съобщи заместник-министър Машова и пожела триумф на новия екип. Тя подчертава върху поддръжката от страна на Министерството на труда и обществената политика и ефикасният разговор сред институциите, обвързван с пазара на труда, с цел да могат да се ползват най-хубавите експертни решения.
 Търсите работа в Германия? Ето офертите на Агенцията по заетостта
Търсите работа в Германия? Ето офертите на Агенцията по заетостта

Вижте ги

Смилен Вълов стартира професионалната си кариера в структурите на Агенция по заетостта като специалист и вследствие на сполучливото си служебно развиване става част от управлението на Агенцията. Той е дълготраен основен шеф на Главна дирекция " Европейски фондове и интернационалните планове ", а от началото на 2022 година за близо година - изпълнителен шеф на Агенция по заетостта.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg