Сменят ръководството на Булгаргаз. Информацията беше потвърдена от Министерството на

...
Сменят ръководството на Булгаргаз. Информацията беше потвърдена от Министерството на
Коментари Харесай

Назначен е нов шеф на "Булгаргаз", целият борд на директорите също е сменен

Сменят управлението на " Булгаргаз ". Информацията беше доказана от Министерството на енергетиката. За нов изпълнителен шеф е определена Деница Златева, някогашен вицепремиер в служебното държавно управление на Огнян Герджиков.

Освен нея са назначени още трима души в борда на газовата компания. Постът си ръководител на Съвета на шефовете резервира Иван Топчийски. Все още промяната не е вписана от съда и не е годна.

Златева ще смени на поста Людмил Йоцов, който беше назначен в " Булгаргаз " от държавното управление на Кирил Петков. Освен него, с решение се освобождават и членовете на съвета на шефовете - Анжела Славова, Антон Адамов и Стефан Войнов. Техните места ще заемат Димитър Спасов, Татяна Петрова и Веселин Синабов.

Все още не са ясни претекстовете за освобождение на предходното управление и дали е извършен конкурс.
Деница Златева е приключила " Корпоративен мениджмънт ". През 2008 - 2009 година е шеф кабинета на заместител министър-председателя по въпросите на еврофондовете Меглена Плугчиева. От 2009 до 2013 година е народен представител в европейския парламент, след което е народен представител в 42 то Народно заседание от Българска социалистическа партия. От 27 януари 2017 година е длъжностен заместител министър-председател в държавното управление на Огнян Герджиков, отговарящ за подготовката на българското председателство на Европейски Съюз.

Димитър Спасов е бил шеф на панагюрската компания БМЕ, която се занимава с произвеждане и търговия с метали и е благосъстоятелност на немската ДЕМА Прецизионстайле ГмбХ,

Татяна Петрова-Бояджиева има акции в две компании. Тя е едноличен притежател на " Талента " ЕООД, която се занимава с недвижими парцели, и е акционер в " ТБ Лайн " ООД, която се занимава с електронна търговия, демонстрира информация в Търговския указател.

Според данните за признание на дипломите за висше обучение от чужбина, Веселин Синабов е приключил е право в Московския институт за интернационалните връзки, така наречен МГИМО, в което по времето на социализма са учили някогашният началник на " Лукойл България " Валентин Златев и синът на Андрей Луканов - Карло.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР