Смели животински принтове, секси кожа, ефирен солей, много сребро –

...
Смели животински принтове, секси кожа, ефирен солей, много сребро –
Коментари Харесай

Цветни палта, сребро и плисета: ето как ще изглежда гардеробът ни тази есен

Смели скотски принтове, секси кожа, изтънчен солей, доста сребро – това, а и още доста ще виждаме през есен 2018 . Модните диктатори изненадват в този пъстър сезон с още по-пъстър избор от решения за аутфита ни – вижте какво има поради Наталия от Natali's Beauty в идващите минути.

Животински принтове

Противно на упованията, че модата по животинските принтове в никакъв случай няма да се завърне, явно съм бъркала. „ Vogue”, „ Harper's Bazaar” и всички фешън библии са безапелационни, че дивото по облеклата ни ще е цялостен тренд. Зеброви шарки, леопардови принтове, тигрови райета, даже шарки като на жираф са на всички места към нас. Върху плат, рокли, костюми - от всевъзможни материи и с цветни тълкования - можем да се облечем самоуверено като леопардови кралици тъкмо тази есен. А в случай че въпреки всичко ви идва допълнително, пък в това време желаете да сте в крайник с модата, просто изберете един очевиден детайл в стилното облекло - обувка, чанта или шал и още веднъж няма да останете незабелязани.

От глава до пети в кожа

Със същата мощ се завръщат и кожените дрехи - освен под формата на якета и освен в класическите кафяви и черни тонове. Кожени рокли, поли, дълги връхни облекла ще покриват телата ни, безапелационни са стилните специалисти.

Нов живот за пелерината

Плетената мантия от дълго време не е онази неглижарска връхна дреха, която намятаме в хладните летни нощи край огъня на някой пикник. В последните години редица актриси, дами в бизнеса и политиката залагат на огромни шалове и пелерини, които обгръщат телата им. В класическо черно, ексцентрични принтове, кожени детайли и богати флорални бродерии - перелината самоуверено заема място в есенния дрешник.

Дошли от бъдещето

Ако желаете една ефектна дреха за новия сезон, като че ли пристигнала от бъдещето, то наложително инвестирайте в сребърната материя. Имаше един миг, в който златото заемаше превес, само че в този момент още веднъж среброто е на мода. Върху костюми, рокли или връхни облекла - класическо бяло сребро, остаряло мрачно сребро и сребро с холограмни отражения - тази дреха ще ви открои в тълпата.

Смели палта

В ярки цветове, пухкави, от велур - изберете тренч, който да се отличава. И никога не залагайте на черното! Бъдете цветни в цветната есен!

 есен мода 2018 Thinkstock

Плисетата

Падащи тежко, а в това време веещи се ефирно, солей полите и роклите ще са цялостен шлагер за есен 2018. Ваш е изборът за цвят и компактност на материята, само че в случай че желаете да наподобява първокласно облеклото ви, спрете се на елегантните черно и неутрални тонове като цяло.

Смели принтове

И на последно място, само че не и по значимост - смелите принтове върху облеклата, които припомнят на произведение на изкуството. Развихрете се самоуверено в избора си на форми и цветове като шарка на роклите, ризите, полите и костюмите си и няма да останете незабелязани.

 есен мода 2018 Blogiism.com

Косата за есен 2018

Както всеки сезон, изтънчено вършиме коси и тези, като че ли леко начупени, доста естествено и ненатрапчиво, си остават съвременни. Този сезон обаче са супер настоящи и ситните къдрици в косата, които, в случай че са естествени, са ужасно чаровни и благосъстояние за притежателките им. Ако пък не сте с толкоз къдрава коса, струва си да отделите най-малко един път няколко часа при фризьора, с цел да се видите с толкоз друга и щура прическа.

Другите настоящи коси наподобяват по този начин като че ли сте си легнали с мокра грива, която е изсъхнала естествено в най-различни направления. След това я топирате, прибирате с пръсти, топнати в гел или вакса на опашка и воала - косата е подготвена!

 есен мода 2018 Thinkstock

Гримът на есен 2018

И несъмнено - гримът! За този сезон са уместно цветните опушени очни линии, които се реализират с пъстър молив, с който рамкирате окото. Всеки по-нестандартен цвят върху очите в действителност е добре пристигнал - от лилаво, през синьо до жълто даже.

Друг вид е да запазите типичен тоновете по клепача и да наблегнете устните си с дълбоки цветове, напомнящи на падналите в парка листа - кафеникаво, земни цветове с щипка червен колорит в тях са изцяло подобаващи.

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР