- Смел, впечатляващ дизайн и лека алуминиева конструкция - Гъвкаво бързо зареждане

...
- Смел, впечатляващ дизайн и лека
алуминиева конструкция
- Гъвкаво бързо зареждане
Коментари Харесай

Компанията LEVC, производител на прочутите черни лондонски таксита представи електрически микробус за доставки - видео

- Смел, впечатляващ дизайн и лека алуминиева структура
- Гъвкаво бързо зареждане и ниски експлоатационни разноски
- Денонощна дарба за преминаване през цялата страна - нулеви излъчвания в града с продължен пробег
- Специализиран за работа - налични три спецификации
- Достъпен за поръчка в този момент, посетете www.levc.com/VN5 за повече детайлности

Компанията, която прави емблематичните за Лондон черни таксита /black cabs/, разкри вчера нов, извънредно удобен, екологичен и пестелив търговски микробус за градски доставки. С товарен капацитет до 5,5 м3, VN5 елементарно побира две европалета, с брутен потребен товар от 830 кг. Той има огромна врата за странично товарене (позволяваща палетът да бъде странично натоварен) и разделителна врата 60/40 откъм гърба, с цел да улесни товаренето и разтоварването на машината.

Лондонската компания за електрически превозни средства (LEVC) използва електрическото си такси с разширен пробег /range extender/ като техническа основа за новия си микробус. Новата машина носи обозначението VN5 и сега е достъпен за поръчка, като доставките на автомобили с десен волан за Обединеното кралство би трябвало да стартират по-късно тази година. LEVC също възнамерява да предложи VN5 с ляв волан, започвайки от март 2021 година.

Проектиран и създаден в удостоения с награди цех на LEVC в Ансти, Ковънтри, който е единствената специализирана фабрика за електрически превозни средства във Англия, VN5 може да подобри зеления отпечатък на всеки бизнес. LED фаровете са общоприети, превръщайки 80% от мощността в светлина срещу типичните 20% за халогенна лампа. Те са по-ярки, по-дълготрайни и са четири пъти по-ефективни от конвенционалните халогенни лампи.

Седалката на лидера е ергономично проектирана и изцяло регулируема, воланът също може да се контролира по дължина и височина. Кабината е оптимизирана за професионална приложимост, като настройките се реализират чрез голям централен сензорен екран с интуитивен интерфейс, до момента в който яркото LED осветление осветява чудесно другите ключови контроли. Достатъчното място за складиране във вратите, жабката и централната подпора са проектирани по този начин, че да разрешават комфортен достъп при нужда.



VN5 споделя своята платформа и по-голямата част от каросерията си с таксито LEVC TX, което значи, че резервира високата маневреност в градски условия на таксито. LEVC има връзки с китайския производител Geely, компанията майка на Volvo, Polestar и Lotus. В резултат на това автомобилите му заимстват някои решения на Geely и Volvo.

Използвайки същата техническа част за електромобил с уголемен пробег като таксито, VN5 има планиран чист електрически пробег от 58 благи /95 км/ и общ пробег при включване на генератора от над 300 благи /490 км/, измерен по европейския цикъл за тестване на WLTP.



В действително отношение LEVC сподели, че VN5 може да направи пътешестване от 47-е благи сред летище Хийтроу и "четири централни дестинации в Лондон " шест пъти, преди да се наложи да бъде зареден. Прототипите, носещи новата модифицирана каросерия в този момент се тестват от Royal Mail, британската пощенска работа, според компанията.

Предлагат се три разновидността на VN5 - Business, City и Ultima - с високо равнище на стандартно оборудване и постоянно с потребностите на потребителя поради. Всички модели VN5 се отличават с самостоятелно спешно спиране (AEB), предни и странични въздушни възглавници за лидера и пасажера, круиз контрол, девет инчов сензорен екран и двузонов климатичен надзор, както и 50 кВт DC бързо зареждане и най-малко 11 кВт AC бързо зареждане.

Обзавеждането City прибавя отопляемо предно стъкло, предни и задни датчици за паркиране, въздушни възглавници пердета и предупреждение за овакантяване на лентата, докато водещият Ultima разполага с камера за назад виждане, първокласни седалки, боя металик и опция за зареждане с променлив ток 22 кВт.

Предлагат се 6 пакета с варианти, които позволяват колите да се адаптират към характерните желания на клиентите. Комфортният пакет предлага луксозни шофьорски и пътнически седалки, сателитна навигация, място за съхранение под седалката и отопляемо предно стъкло. Пакетът за сигурност се предлага с информационна система за пътни знаци (RSI), интелигентна функционалност за ограничение на скоростта (SLIF), предизвестие за отклонение на лентата (LDW) и въздушните възглавници пердета.

Премахвайки опасенията за пробега благодарение на интуитивната технология eCity на VN5, този нов електрически микробус осигурява услугата „ докарване до врата “, съчетавайки приложимост на дълги дистанции с опция за нулеви емисии. VN5 се отличава там, където предприятията би трябвало да изминат значителен пробег от склада, за да стигнат до първия адрес за доставка.

С опцията да премине от нула до 100 процента зареждане за 30 минути благодарение на 50 кВт постояннотоково зареждане, цялостното зареждане може да бъде осъществено във времето, изгубено в депото или за къса отмора на лидера и да се върне още веднъж пътят, е нещо с което машината работи интензивно за собственика си. Редките - на 40 000 километра обслужващи интервали на VN5 значат, че времето, прекарано от машината отвън пътя и работа, е в допълнение сведено до минимум.

VN5 се предлага с водеща в класа си гаранция от пет години или 150 000 мили/ 244 000 км/ пробег за транспортно средство и гаранция за батерия от осем години / 150 000 мили. Клиентите могат да изберат и удължена гаранция от шест години / 200 000 мили /326 000 км/ за автомобила и осем години / 200 000 благи за батерията.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР