Смел министър на енергетиката поиска лидерът на Изправи се.БГ! Ние

...
Смел министър на енергетиката поиска лидерът на Изправи се.БГ! Ние
Коментари Харесай

Манолова иска смел министър на енергетиката

Смел министър на енергетиката изиска водачът на „ Изправи се.БГ! Ние идваме ” Мая Манолова.

„ Искането ни за оставката на енергийния министър е знак към премиера Янев. Всеки кабинет е ефикасен толкоз, колкото е дейно най-слабото му звено. Начинът по който се ръководи енергетиката бърка в джоба на всеки един жител ”, разяснява пред Нова тв Манолова, обяснявайки за какво желае оставката на Андрей Живков.

„ Енергийният министър оставя заложените от Борисов мини да гърмят една след друга. Вижте какво се случи в стопанската система, когато има самоуверено държание на министър в лицето на господин Петков ”, добави Манолова.

Според нея е нужен самоуверен министър на енергетиката, който „ да разсече корупционните схеми и да освети далаверите в бранша ”.

„ Драстичното повишение на цената на тока въздейства върху инфлацията и повишението на цените на стоките от първа нужда. Сметките на бизнеса ще доведат до банкрути. Енергийният министър трябваше да взе участие в промяната на управлението на борсата и на останалите държавни сдружения свързани с енергетиката ”, споделя Манолова.

„ Ние изрично поддържаме Румен Радев и Илияна Йотова за идващ мандат. Аргументите са ясни. Радев се държа почтено и единствен застана на страната на народа ”, съобщи още Мая Манолова. Но акцентира, че назначените от Радев министри „ не са свещени крави и не са безгрешни ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР