Смъртта на известна и обичана жена в Добрич потресе много

...
Смъртта на известна и обичана жена в Добрич потресе много
Коментари Харесай

Неописуема трагедия: В Добрич издъхна известната и обичана Бонка Бонева СНИМКИ

Смъртта на известна и обичана жена в Добрич потресе доста хора в града. Бонка Бонева е издъхнаха в болница, където беше призната след тежка злополука, написа

Две деца – момчета, оставя красивата 48-годишна Бонка, която не съумя да оцелее след тежка злополука преди седмица. Жената е работела във компания за трудова медицина. Определят я като безоблачен и безпределно благ човек, постоянно усмихната и положителна.

Според формалната информация от полицията, на 6 януари, към 10:55 часа е получено известие за зародило пътно-транспортно произшествие по пътя от с. Ведрина посока с. Одринци. На място е открито, че 48-годишната жена губи надзор над лекия автомобил „ Пежо” и той се блъска странично в крайпътно дърво.

Според близки друга кола е засякла Пежото, дамата е пробвала да избегне конфликта, при което автомобилът се е блъснал в дървото.

Вследствие на случая, дамата бе настанена в МБАЛ Добрич със счупена основа на черепа и с действителна заплаха за живота. В отделението по реанимация медиците седем дни се бориха да спасят живота й.

Поклонението ще е на следващия ден, 14 януари, от 14,30 часа в храма на гробищния парк.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР