Смъртността във Великобритания продължава да е висока и за съжаление

...
Смъртността във Великобритания продължава да е висока и за съжаление
Коментари Харесай

Великобритания очаква висока смъртност седмица или две

Смъртността във Англия продължава да е висока и " за жалост това евентуално ще продължи седмица или две ", разяснява пред БиБиСи проф. Стивън Поуис, народен медицински шеф на NHS England.

Проф. Поуис припомня на обществеността, че намаляването на инфекциите посредством следване на ограничения и изолираност в последна сметка ще се трансформира в понижаване на хоспитализациите и понижаване на натиска върху NHS. " Абсолютно сериозно " е да следвате напътствията на държавното управление и да останете вкъщи, когато е допустимо.

" Трябва да спрем предаването и да понижим разпространяването. " Малко евентуално е вирусът да бъде изкоренен изцяло и прекомерно рано е да се приказва за тактика за излизане от подхванатите настоящи ограничения за прекъсване на разпространяването му.

" Много е евентуално този вирус да се откри в популации по целия свят , тъй че ние се нуждаем от тактика за ръководство на това с течение на времето ", споделя той.

Броят на обявените смъртни случаи включва единствено умрелите в лечебни заведения и здравни заведения . Службата за национална статистика (ONS) записва смъртните случаи в общността, изяснява той и добавя, че " чака смъртните случаи да са повече " , а по-пълният брой ще се появи едвам през идващите дни и седмици.

" Смятам, че е мъчно да се даде съответно пояснение за какво в дадена част от страната има по-висок % инфектирани ". По-рано на брифинга стана ясно, че е имало 47% растеж на приема в лечебни заведения в Мидландс. Наблюдава се също 35% нарастване на равнищата на банкет в Йоркшир и Североизточния район, само че лек спад се регистрира в Лондон.

Той означи, че е обикновено в другите региони на страната да се следят разнообразни проценти на инфекции по време на огнища, в това число с грип през естествена година.

Броят на доказаните случаи на ковид във Англия нараства до близо 42 000 души . Общо 4,313 души с доказан ковид са починали .
 Елизабет II с четвърто телевизионно послание към нацията за 68 година
Елизабет II с четвърто телевизионно послание към нацията за 68 година

Телевизионното послание ще бъде излъчено в неделя в 19,00 часа по Гринуич
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР