Смартфоните Realme набират бързо популярност по целия свят(снимка: Realme) Глобалните доставки

...
Смартфоните Realme набират бързо популярност по целия свят(снимка: Realme)
Глобалните доставки
Коментари Харесай

Realme расте най-бързо на пазара за смартфони


Смартфоните Realme набират бързо известност по целия свят
(снимка: Realme)

Глобалните доставки на смарт телефони са нарастнали с 32% през третото тримесечие по отношение на второто, на понижават на годишна база с 4% до 380 милиона бройки, сочат данни на Counterpoint Research. Някои производители записват спад, само че други прогресират.

Много водещи снабдители, включително Huawei, Apple, Oppo, Vivo и LG, бележат спад на фона на продължителната и забавящата се международна стопанска система. В същото време други производители на смарт телефони сполучливо се опълчват на отрицателните трендове в промишлеността. Сред тях се откроява младата китайска марка Realme.

През последното тримесечие доставките на смарт телефони с този бранд са нарастнали с 45% на годишна база и със 132% на тримесечна, сочат данните на. В резултат на това в края на септември 2020 година общите доставки на компанията възлизат на 50 милиона единици. Така Realme се трансформира в най-бързо разрастващата се марка, като се има поради, че е на пазара едвам от 2018 година
още по тематиката
Counterpoint означи, че резултатът на Realme е изключително впечатляващ, защото компанията е съумяла да продаде 50 милиона устройства по-бързо от водещите марки като Samsung, Apple, Huawei и Xiaomi.

С фокус върху младежката публика и онлайн продажбите, марката Realme се разраства бързо в доста райони на света. В тя влезе в топ пет на най-популярните марки смарт телефони през първото тримесечие на 2019 година В страните от Югоизточна Азия, където устройствата Realme се появиха за първи път през 4-то тримесечие на 2018 година, влизането в Топ 5 лиши на компанията шест месеца, а в Испания тя проби в челната петица единствено за месец от появяването си на локалния пазар.

Изразената възходяща динамичност в районите на Realme продължава и през 2020 година През третото тримесечие доставките на смарт телефони с тази марка в Индия набъбнаха с повече от 300%, спрямо предходното тримесечие, а пазарният дял на компанията доближи 15%, с което Realme се приближи до по-големия състезател Vivo.

В Югоизточна Азия Realme регистрира растежи от 196% и 47% надлежно на годишна и тримесечна база. Компанията е водач в такива основни страни от района като Филипините, Малайзия, Индонезия, Тайланд и Виетнам.

Realme се оправя добре и на. Анализаторите предвиждат, че нападателната световна агресия и мощният напредък на Realme ще продължат и през 2021 година.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР