Смартфоните на Oppo набират популярност, като компанията увеличава своите амбиции

...
Смартфоните на Oppo набират популярност, като компанията увеличава своите амбиции
Коментари Харесай

Oppo патентова смартфони с втори дисплей на гърба

Смартфоните на Oppo набират известност, като компанията усилва своите упоритости в бранша. Тя работи и по някои по-нестандартни концепции, които е патентовала неотдавна, оповестява LetsGoDigital.

Това са три разнообразни дизайна на смарт телефони, които разполагат с дребен втори екран на гърба на устройството. Изглежда, че това ще е нова наклонност при мобилните телефони, като и Xiaomi 11 Ultra има сходна функционалност.

Идеята на втория екран е да се употребява за по-добро кадриране на селфи фотоси с главните камери. Също по този начин демонстрира базова информация като час, вести и сходни, които са налични за потребителя във всеки един миг.

Oppo е създала три разнообразни хрумвания. Две от тях употребяват кръговиден модул за четворна съществена камера, а екранът е в центъра. При едната концепция и екранът е кръговиден, до момента в който при другата - правоъгълен.

Третата идея е с двойна камера, правоъгълен модул и надлежно по-голям екран със същите пропорции. Данните за патента не демонстрират дали екраните са сензорни или дали ще имат и други функционалности. Възможно е да се измислят и други хрумвания, които да употребяват спомагателния екран.

Oppo не е коментирала информацията. Възможно е компанията просто да е патентовала концепция, която да не възнамерява да употребява скоро. Това е постоянна процедура за производителите, само че също по този начин постоянно концепциите стават част от някой нов модел в обозримо бъдеще.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР