Смартфонът на Samsung със сгъваемия по средата екран, който се

...
Смартфонът на Samsung със сгъваемия по средата екран, който се
Коментари Харесай

Прогнозната цена на сгъваемият смартфон на Samsung е $1800

Смартфонът на Samsung със сгъваемия по средата екран, който се чака да излезе през 2019 година, ще коства не по-малко от $1800 . Високата цена се дължи на скъпите съставни елементи, употребявани в новаторското мобилно устройство на корейския производител.

Информацията е от отчета а аналитичната компания CCS-CIMB Research, съдържащ немалките 74 страници, особено отдаден на устройствата със сгъваеми екрани. Според аналитиците, новият смарт телефон ще се назовава Galaxy Fold . Той ще има 7,3-инчов сгъваем OLED екран с резолюция 2152х1536 пиксела. Устройството ще се базира на идващото потомство процесори Exynos или Snapdragon. Очаква се да бъдат сложени и две камери с висока разграничителна дарба.

Всяка секция на екрана ще има лична съществена и предна камери и акумулаторна батерия с потенциал 5-6 хиляди mAh. Според анализите, себестойността на производството на Galaxy Fold ще бъде $636,70 или съвсем със 70% повече от тази на Galaxy S9+. При това без да са включени разноските за сглобяване, реклама, логистика, развойна активност и така нататък

Samsung към този момент не е оповестил нито датата, нито цената на този телефон. Предполага се, че устройството ще дебютира през месец март 2019 година, малко след анонса на флагманския смарт телефон Galaxy S10.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР