Smart се завърна на автомобилния пазар с представянето на най-новия

...
Smart се завърна на автомобилния пазар с представянето на най-новия
Коментари Харесай

Запознайте се с най-новия и най-големия Smart

Smart се завърна на автомобилния пазар с представянето на най-новия модел в своята гама – компактният кросоувър #1. Моделът, както може да се допусна и от името му, дава ново начало на марката с електрическо бъдеще. Това е и първият модел, който бе пуснат на пазара откакто Geely закупи 50% от компанията от Daimler.
`Запознайте

Построен на напълно новата архитектура за електрически коли SEA и предлага оптимален пробег от 440 километра с едно зареждане. Това е реализирано с слагането на 66кВч батерия в пода. Моделът има за цел да се бори с сходни коли като VW ID.4, Hyundai Kona и други от този клас.
`Запознайте

В началото Smart-ът ще разчита на един електромотор инсталиран в задната част, който дава 264 конски сили и 343 нютон метра, само че в бъдеще от компанията дават обещание още варианти за задвижване, както и по-голяма батерия.
`Запознайте

Най-големият историята на марката е с размерите на Kia Niro, Mini Countryman и Megnae E-Tech и даже предлага повече пространство за пасажерите в интериора. Според Smart, интериорът може да се съпоставя с този на Mercedes E-Klasse по размери.
`Запознайте

Що се отнася до вътрешността, можем да забележим намесата на дизайнерите от Mercedes при въдуховодите на таблото и централният екран с диагонал от 12.8 инча. Пред лидера е ситуиран тъничък екран с диагонал от 9.2 инча, както и 10-инчов head-up екран.
`Запознайте

Колата идва и с всички съвременни технологии за сигурност като адаптивен автопилот, следене на мъртвата точка, адаптивни светлини и други. Първите доставки ще стартират при започване на 2023 година, а малко преди този момент ще разберем и цените.
`Запознайте

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР