Слушалките са от онези продуктови категории, които са действително важни

...
Слушалките са от онези продуктови категории, които са действително важни
Коментари Харесай

Stealth Cruiser A10: За гейминг в движение

Слушалките са от тези продуктови категории, които са фактически значими за геймърите. В натоварената гейминг категория от време на време човек мъчно може да се ориентира и да откри това, което търси... Често зяпайки LED светлините и други сходни характерности човек може не помни защо тъкмо е тръгнал. В идващите редове ще ви показва базови геймърски слушалки, които съумяха леко да ме изненадат.

Наскоро в редакцията получихме тестова численост геймърски слушалки на английската марка Stealth. Тя не е известна у нас, само че съгласно нас има капацитет в тази тенденция. Британците залагат на изпитан дизайн, привличащи вниманието рацветки и " национални " цени. Всъщност последното е годно из Западна Европа. У нас продуктите на марката към този момент не се оферират.

Пръв взор Cruiser A10 в действителност са част от цяла серия на Stealth, предлагаща на потребителите избор от разнообразни десени. Бройката, която доближи до нас е с камуфлажна разцветка. Връзката е кабелна, само че компанията предлага и безжични решения.

Слушалките са напълно от пластмаса. Благодарение на това са много леки, което несъмнено е позитив, изключително при по-дълго заседяване пред екрана. Самата пластмасата оставя по-скоро обичайно усещане. Простичката структура в действителност е задоволително постоянна, като от нея не се чуват пукания и поскърцвания, с каквито " резултати " съм се сблъсквал при някои по-евтини съперници. Също по този начин не забелязах и прекомерно тънки носещи елементи или други явни слаби места.

 Stealth Cruiser A10: За гейминг в придвижване Микрофон Интересен е методът на Stealth във връзка с микрофона. Вместо да заложат на класическа скица със сгъваема нагоре структура, тук микрофонът е инсталиран на края на гъвкава железна тръбичка, която резервира формата си, откакто я настройките в дадена позиция. В другия ѝ край е имаме 3,5-милиметров моно жак, който влиза в специфичен отвор на лявата слушалка. Микрофонът може да бъде закрепен в жака посредством завръртане. Посоката на въртене е указана на корпуса.

Описаната структура е дала опция на производителя да реализира изчистен тип без да усложнява производството. Да, ще ви се постанова да слагате и махате микрофона, само че за сметка на това получавате малко повече издръжливост.

 Stealth Cruiser A10: За гейминг в придвижване Кабел Тук стигаме до първия значим минус на Cruiser A10 – дължината на кабела. Тя е задоволителна, с цел да свържете продукта с мобилно устройство или конктролера на конзолата си, само че е прекомерно дребна в случай че желаете да го употребявате с настолен компютър. Ако последният не е на бюрото до монитора и не разполага с ориентирани към вас конектори за слушалки и микрофон, то ще ви е нужен удължител.

Накрайникът на кабела е 4-сегментен стерео жак. За да можете да свържете продукта с компютър с обособени конектори за слушалки и микрофон, производителят е добавил в комплекта пай преходник.

На кабела инсталирано едричко отдалечено, на което имаме дребна " врътка " за надзор на силата на звука и ключе за изключване на микрофона.

 Stealth Cruiser A10: За гейминг в придвижване Удобство На мен персонално слушалки са ми доста комфортни, за което спомагата упоменатото им ниско тегло. Не усетих прилепяне, болежка или различен дискомфорт, даже откакто прекарах съвсем през целия ден в редакцията с тях. Вярно – не съм играл (много), а най-вече " набивах " текстове.

Диадемата на слушалките е подплатена с задоволително мек материал, а всяка слушалка разполага с дебеличка възглавница.

 Stealth Cruiser A10: За гейминг в придвижване Звук
Stealth Cruiser A10 несъмнено не са аудиофилски слушалки, тъй че в случай че ги ползвате за слушане музика, изключително на по-динамична такава, като да вземем за пример рок, то е прекомерно евентуално да останете разочаровани.

Слушалките са оборудвани с 40-милиметрови представители. Звукът е басов, само че е налице леко гъгнене при песни с повече ниски честоти. Ако ги ползвате по предопределение обаче, то съгласно мен ще останете удовлетворени, изключително имайки поради цената (или най-малко предстоящата от мен такава).

Микрофонът прави работа, без да свети с нищо изключително. При онлайн диалози не забелязах проблем, само че свързвайки слушалките с телефона си някои събеседници споделиха, че ме чуват по-приглушено от нормалното.

 Стойката се предлага като аксесоар
Стойката се предлага като аксесоар

Заключение

Cruiser A10 оставиха у мен положително усещане. Това се отнася както до качеството на звука, по този начин и до разцветката и сглобката.

Както споделих марката не е известна у нас и не съумях да открия нейни артикули по уеб страниците на родните търговци. Във Англия продуктът се предлага за 26 паунда, което значи малко под 60 български лв.. Ако някой реши да го продава у нас съгласно мен цената на слушалките би трябвало да най-много толкоз.

 Stealth Cruiser A10: За гейминг в придвижване Плюсове: Минуси: + Ниско тегло- Прекалено пай кабел+ Приличен тон
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР