Слушалките Powerbeats Pro, които видяхме по-рано тази година, са първите,

...
Слушалките Powerbeats Pro, които видяхме по-рано тази година, са първите,
Коментари Харесай

Beats Solo Pro - страхотни слушалки с почерка на Apple

Слушалките Powerbeats Pro, които видяхме по-рано тази година, са първите, в чието основаване инженерите на Apple взеха интензивно присъединяване, откакто софтуерният колос закупи Beats by Dre преди време.
 Powerbeats Pro, Beats by Dre и какви са новите им безжични слушалки
Powerbeats Pro извеждат тренировката на ново равнище

Защото музиката и комфортът по време на подготовка са значими

Вторият подобен артикул, в който Apple има основно присъединяване от самото му забременяване, са новите Beats Solo Pro, които имат всичко належащо, с цел да се трансфорат в едни от най-популярните слушалки в този клас.

Лъскавите и сходни на играчка Solo 3 към този момент са в историята, а Beats Solo Pro ги заместват с напълно нов метод към дизайна.
 Снимка 449748

Пластмасовите елементи към този момент са с прелестен непрозрачен нюанс, към който добре се вписват алуминиеви елементи.

Както можем да забележим от фотосите, Solo Pro са без кабел, само че пък имат Lightening порт, в който можем да включим кабела на Apple, струващ 35 $, който в другия си край приключва с 3.5 милиметров жак.
 Снимка 449746

По тях няма копчета и слайдери, защото се включват и изключват автоматизирано при разгръщане и прегъване.

Слушалките са и с нов чип - същият H1 чип, който видяхме и в последните AirPods. Чипът разрешава супер бързо свързване с iPhone и iPad, само че и Android потребителите не би трябвало да имат усложнения при свързване със смарт телефон или таблет.

Beats Solo Pro се интегрират със Siri и могат да се свързват в тандем с други Solo Pro или AirPods, тъй че елементарно да споделяме музиката си с другари.
 Снимка 449745

Една от най-важните новости обаче е съществуването на шумоизолиращ програмен продукт, който обаче съществено натоварва батерията на слушалките.

С изключен програмен продукт за блокиране на шума слушалките устоят на до 40 часа музика, което е изцяло задоволително за сходен артикул, само че при положение, че софтуерът е включен, батерията устоя едвам 22 часа.
 Снимка 449747

Слушалките са налични в общо шест много свежи цветове, а цената им е изцяло в границите на естественото за Beats by Dre - 300 $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР