Слушах внимателно изказванията за НОЩ. За каква мисъл за живота

Слушах внимателно изказванията за НОЩ. За каква мисъл за живота ...

Костадин Ангелов: Депутатите говорят за здравето на българите, а не си носят маските правилно


Слушах внимателно изказванията за НОЩ. За каква мисъл за живота и здравето на българските граждани говорим, когато си носите маските неправилно. Това каза от трибуната на Народното събрание здравният министър в оставка проф. Костадин Ангелов.

"По отношение на отговорността за здравето на всички българи, предизборната кампания свърши преди повече от седмица По време на тази кампания, част от вас обясняваха как няма такава пандемия. Част от вас гориха маски, наричаха докторите престъпници, казвахте, че няма такава пандемия. Сега мен ме е срам като лекар", обърна се Ангелов към депутатите.

"Не националният оперативен щаб носи отговорност за здравната криза, а министърът на здравеопазването. За каква законност говорите и за какви други послания говорите, след като не спазвате законите на страната. НОЩ беше създаден от достойни хора. Ген. Мутафчийски е достоен офицер, генерал, способен да носи отговорност", добави още той.

"Къде бяхте вие по време на втората вълна, когато нямахме въздух в болниците. Някои от вас влизаха в болниците и си правеха снимки за по два дни, отсече той.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/1147044689125564/

Източник: trud.bg