Служителите на реда разкрили помещение, обособено като наркооранжерия, в частен

...
Служителите на реда разкрили помещение, обособено като наркооранжерия, в частен
Коментари Харесай

Мощен Удар Срещу Наркомафията В България!

Служителите на реда разкрили помещение, обособено като наркооранжерия, в частен дом в Гоце Делчев, в който живеел 39-годишен мъж. От там иззели близо 13.5 кг канабис и съоръжение за развъждането му. В друго помещение разкрили още към 63 грама. В града били тествани и други две жилища. В едното от тях, населявано от 45-годишен мъж, били открити към 1 кг канабис и 131 боеприпаса без документи за предпазване и владеене. Намерени са и парични суми.

От частен дом, населяван от 37-годишен, служителите на реда иззели мобилни апарати и документи от леки коли, а от къща за посетители в село Тешево - към 2.5 грама канабис, пластики от СИМ карти и мобилен уред. Проверена била и втора къща в селото, в която разкрили към 1 кг канабис. Лаптоп, мобилен уред, СИМ карта, флаш памет и електронна везна полицейските чиновници иззели от частен дом на 31-годишен в село Мосомище.

Акцията траяла на територията на село Гърмен, където също била разкрита наркооранжерия в някогашна стопанска постройка, стопанисвана от 35-годишен мъж. Оттам са конфискувани съоръжение за развъждане на наркотични растения, към 47 грама зелена тревиста маса, мобилен уред, СИМ карта, преносим компютър и флаш памет. Още съоръжение за развъждане на канабис и мобилни апарати били открити в дома му.

При интервенцията край село Пирин били открити оставени за сушене към 30 канабисови растения.

Работата на проверяващите по случаите продължава.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР