Служителите на неголяма австралийска компания демонстрират на дело какво означава

...
Служителите на неголяма австралийска компания демонстрират на дело какво означава
Коментари Харесай

“Най-готиният шеф” заведе екипа си на двуседмична работна почивка на остров Бали 

Служителите на неголяма австралийска компания показват на дело какво значи това нещо.

Базираната в Сидни маркетингова организация е платила двуседмична отмора на идиличния индонезийски остров отвън отпуските на работещите там. Щедрият жест е първи в историята на компанията и дава обещание да не бъде последният.

Видео, оповестено в Instagram, демонстрира благословените люде да излизат на утринни преходи измежду природата, да карат четириколки или да работят от басейна на хотела. Заниманията с йога, обедите и питиетата дружно допълват бленуваната работна атмосфера.

Видеото носи късият надпис: “Успешен свършек в Бали – първата ни взаимна работна почивка” и дава прегледен образец по какъв начин може да се гради екип и да се реализират резултати по прелестен за всички метод.

“Мисля, че е извънредно значимо за екипа да е обединен във и отвън работата. Пандемията от Covid-19 ни научи, че можем да работим отвред, без това да се отрази отрицателно на качеството”, споделя мениджърът Катя Вакуленко. Тя е уверена, че решението да отидат дружно на Бали за две седмици е било най-хубавият вероятен тиймбилдинг.

През време на пребиваването си на острова сътрудниците могли да се насладят на плуване, гмуркане и експериментиране на разнообразни локални специалитети, гарнирани с обичаните коктейли късно вечер. И всичко това не им попречило да останат продуктивни в работата си по време на незабравимото странствуване.

“Определено беше премеждие за цялостен живот”, признава без пресилване изпълнителния шеф по цифров маркетинг на Soup Agency.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР