Служителите на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към

...
Служителите на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към
Коментари Харесай

Синоптиците протестират срещу субсидията за 2018 г.

Служителите на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към Българската академия на науките (БАН) стачкуват против метода на разпределение на средствата за работа на службата за 2018 година
" Национален институт по метеорология и хидрология стачкува против несправедливото систематизиране на бюджетната дотация за 2018 година от страна на Оценка за съвместимост на Българска академия на науките, което заплашва действието на националната хидро-метеорологична работа ". Такова известие на черен екран посреща всеки, който желае да посети формалния уебсайт на Национален институт по метеорология и хидрология.

В декларация на общото заседание на учените от Национален институт по метеорология и хидрология п и шефовете на филиали, призната при започване на април, се отбелязва, че "...бюджетната дотация е под сериозния най-малко за естественото действие на дейностите в Национален институт по метеорология и хидрология, тъй като ще докара до всеобщо овакантяване на експерти ".
Учените означават, че са подготвени да подхващат " съответни форми на митинг " като последна мярка за избавяне на активността си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР