Служителите на федералната полиция в Белгия вече могат да си

...
Служителите на федералната полиция в Белгия вече могат да си
Коментари Харесай

Алкохолът ще сплотява колектива в белгийската полиция

Служителите на федералната полиция в Белгия към този момент могат да си носят алкохол по време на фирмени празненства и купони. Необичайната мярка е призната за да се увеличи сплотеността на колектива, оповестява телевизия RTBF, базирайки се на вътрешна директива.

Спиртните питиета бяха неразрешени изрично от предходния началник на федералната полиция Катрин дьо Бол. Новият основен комисар Марк дьо Месмаекер е на противоположната позиция. Той счита, че „ цялостната възбрана е нездравословна за обществената единодушие “.

„ Много положителни начинания, присъщи за културата на федералната полиция, в последна сметка изчезнаха “, се споделя в документа, представен от малкия екран.

Новият шеф на полицията е разрешил на чиновниците „ да означават значимите моменти в кариерата си “, само че единствено „ в границите на приличието “.

Важно конкретизиране: повдигането на възбраната визира единствено едва алкохолните питиета, като бирата. Твърдият алкохол остава неразрешен. Употребата на спиртни питиета по време на работа също е неразрешено. /БГНЕС и РИА „ Новости “
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР