Служители на Централното управление на ЮЗДП почистиха района в обхвата

...
Служители на Централното управление на ЮЗДП почистиха района в обхвата
Коментари Харесай

Около 500 служители от всички 38 териториални поделения на ЮЗДП взеха участие в кампанията „Да изчистим България заедно“

Служители на Централното ръководство на ЮЗДП почистиха региона в обсега на Търговско предприятие „ ДГС Рилски манастир “. Там предходната година пламна пожар, който засегна 200 декара горска повърхност

В резултат на нахлуване от върхов корояд, пострадаха 7 декара в региона на село Бистрица, община Благоевград. Това стана и причина чиновниците на Търговско предприятие „ ДГС Благоевград “ да изберат тази околност, с цел да почистят в границите на акцията „ Да почистим България дружно.

В региона на Добринище бяха почистени освободени площи от пожар. Служители на Стопанството започнаха работа още в петък и разчистиха местността „ Незнайния боец “. Засегнатата повърхност ще бъде залесена.

Служителите на Търговско предприятие „ ДГС Гоце Делчев “ направиха разчистване в четири горскостопански сектора. В местността Кемалова вода в землището на село Брезница те почистиха повърхност от два декара. По два декара повърхност беше почистена и в местностите Лома, в землището на село Корница, Мурата – село Делчево и Кавака – село Копривлен.

Служители на Търговско предприятие „ ДГС Елешница “ почистиха повърхност от 10 декара в местността „ Прътеви ливади “, землището на село Златарица. Същата повърхност е освободена след насилствена сеч, следсвие на снеголом и снеговал.



Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР