Служители на ИАРА откриха неизвестни лица, които залагали мрежи във

...
Служители на ИАРА откриха неизвестни лица, които залагали мрежи във
Коментари Харесай

Продължават набезите на бракониерите в язовир Мандра

Служители на ИАРА откриха незнайни лица, които залагали мрежи във водите на язовир Мандра в тъмната част на денонощието. Те незабавно избягали от мястото, което е несъмнено като региона на „ Столовата “, покрай село Дебелт.
От 09:00 до 13:00 часа в същия регион са извадени 4 хиляди метра мрежи. Уловената в тях риба е към 80 кг. Нейният тип е платика и сребриста каракуда. Незаконният улов е дарен на Социален патронаж Бургас.
Към 14:30 часа инспектори виждат лодка, скрита в тръстиката, в региона на село Димчево. След осъществяване на взаимна инспекция със чиновници на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи, са открили, че плавателният съд е откраднат. По-късно той е върнат на неговия притежател.
Служителите на ИАРА ще продължат да правят засилени инспекции и да охраняват непрекъснато язовир Мандра. От там припомнят на рибарите, че във водите на язовира е позволен само любителският лов на риба с два броя въдици. Разпоредбите и изискванията за осъществяване на този тип лов на риба са посочени на гърба на билета за любителски лов на риба.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР