Служители на Федералната служба за сигурност на Русия задържаха 18-годишен

...
Служители на Федералната служба за сигурност на Русия задържаха 18-годишен
Коментари Харесай

Задържаха студент, подготвял масово убийство в руски колеж

Служители на Федералната работа за сигурност на Русия задържаха 18-годишен студент от аграрния лицей в Подмосковието. По предварителна информация той е подготвял всеобщо ликвидиране в образователното заведение.
При обиска органите на реда са разкрили револвер „ Макаров”, оръжия за самозащита и взривно вещество. Младежът е арестуван за два месеца.съобщава БГНЕС.

По данни на проверяващите арестуваният е възнамерявал да отиде с револвер в колежа на 29 октомври и да извърши всеобщ разстрел. За закононарушението студентът се е подготвял цяла година.

Приятел на задържания споделил, че студентът е бил обект на принуждение в общежитието и няколко пъти е бил пребиван. Борис Б. не считал да убива всички, а единствено авансово набелязани хора – 8 души, които са го тормозили.

Един от преподавателите забелязал странни прояви в държанието на студента и докладвал на шефа, само че против Борис не били подхванати никакви ограничения.

Известно е, че студенти в колежа няколко пъти молили младежът да бъде изключен, защото по време на лекции той гледал видеозаписи на санкции, осъществявани от бойци на ИДИЛ. Заради засиления си интерес към активността на джихадистката формация получил прякора „ терориста”. Той постоянно разказвал, че един ден ще „ провежда клане” по време на занятия.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР