Служител на военното разузнаване е работил като таксиметров шофьор на

...
Служител на военното разузнаване е работил като таксиметров шофьор на
Коментари Харесай

Служител на военното разузнаване донасял на бизнесмен и го возел с кола в чужбина

Служител на военното разузнаване е работил като таксиметров водач на предприемач в чужбина. Това разгласи зам.-главният прокурор Иван Гешев по време на брифинга за акцията в Държавна фирма " Земеделие ".Данните са излезли при следствието против някогашния и сегашния началник на военна информация, които са упрекнати, че са дали право на чиновници да подписват достъпа до класифицирана информация.

" Целенасочена неистина е, че прокуратурата прави в работа " Военна информация " дейности, свързани с чисто оперативната активност на военното разузнаване. Истината е, че следствието е за приключване на класифицирана информация и за финансови нарушавания ", акцентира Иван Гешев.

" Не е обикновено да ти заплащат заплатата български жители и шефът на службата " Военна информация " да укаже на представител на тази работа в другарска страна от Европейски Съюз да брифира предприемач т.е. да го запознае с проблеми, които касаят неговите бизнес ползи и този представител на " Военна информация " да му е таксиметров водач няколко дни ", сподели Иван Гешев и добави: " Това, което мога да кажа, е, че това най-малкото е грозно. Дали е закононарушение е обект на инспекция ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР