Служител на РИОСВ - Бургас, подписал разрешенията за бетона на

...
Служител на РИОСВ - Бургас, подписал разрешенията за бетона на
Коментари Харесай

Служител, разрешил бетона на Алепу, за малко не се върна на бял кон

Служител на Регионална инспекция за опазване на околната среда - Бургас, подписал разрешенията за бетона на Алепу, за малко не се върна на бял кон като началник на инспекцията. Става дума за Таня Манолова, някогашен зам.-директор и шеф на ведомството. Както към този момент и известно, шефката Детелина Иванова. В последна сметка като краткотрайно изпълняващ на поста бе поставена Зинка Кирилова, която до момента заемаше служба в междинните равнища на инспекцията.

Часове след решението на министъра бургаските публицисти знаеха, че за шеф е подготвяна Манолова. Името на приемничката бе доказано и от Иванова. Но дали поради излязли в това време изявления, които припомниха проблема с Алепу, или по друга причина, бе предпочетена Кирилова. Самата Манолова потвърди през днешния ден пред БНР офертата и сподели, че сама я е отхвърлила: " Да, имах през вчерашния ден предложение, аз самата споделих, че съм на пенсионна възраст и имам други проекти “.

 

ОБЯСНЕНИЕ

Отстранената Иванова съобщи през днешния ден, че е доста огорчена от решението на Личев и евентуално той е бил измамен. Тя сподели, че препоръчаният от нея променен режим за част от предпазената територия в местността Каваците е по-рестриктивен от остарелия, признат през 80-те години на предишния век. Промяната се налагала, тъй като старите правила не се спазвали. Именно предлагането на Иванова за нов режим на запазване, касаещо къмпингите " Смокиня ", " Веселие " и плажа край тях, бе претекстът на Личев.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР