Служител на Общинска охрана, който отговаря за бариерата в Стрия

...
Служител на Общинска охрана, който отговаря за бариерата в Стрия
Коментари Харесай

Общински охранител псува и скача на бой на пловдивчанин в Стария град

Служител на Общинска защита, който дава отговор за бариерата в Стрия град, сподели с дейностите си цялостен противовес на длъжностната си характерност, алармира ни наш четец. Той е станал непредпазливо директен участник в екшън, подреден от служителя, който би трябвало да бди за реда и пропусквателния режим в архитектурния резерват, оповестява " Трафик ".

Пловдивчанинът паркирал през вчерашния ден към обяд, близо да бариерата в Стария град, от вътрешната й страна, като забелязал, че до нея има конус. Въпреки че има пропуск за влизане в предпазената територия, чиновниците от общинска защита скочили против него и почнали да му подреждат да си реалокира колата. Причината била, че там не би трябвало да има спрени коли, с цел да не се образуват тапи. Точно в този миг обаче охранителят махнал конуса и приканил лидер на лъскаво возило да паркира на мястото.

Тогава нашият четец изпаднал в неразбиране за какво би трябвало да реалокира колата си, с цел да паркира друга там, в случай, че и двамата имат пропуски. Зададените въпроси от жителя към охранителите, отприщили гнева на гавазите. Единият от тях безусловно изпаднал в амок, откакто видял, че е сниман с телефон. Последвало преследване, грозно псуване, както и закани за разпра. Слава Богу, нашият четец съумял да се отърве без да пострада от гневния чиновник на реда.

Свързахме се с шефа на Общинска защита Александър Стайков, като му изпратихме видеото, в което неговият чиновник е основно настоящо лице. Директорът остана меко казано засегнат от това, което видя.

„ Абсолютно недопустимо е държанието на нашия чиновник. Възмутен съм и като шеф, и като жител. Проблемът с бариерата на улица „ Съборна” е голям. Там свадите са непрекъснати. Нашите чиновници ежечасно биват заплашвани и обиждани и в един миг очевидно напрежението им идва допълнително. Това обаче по никакъв метод не оправдава неговите дейности! Вече разпоредих инспекция и ще желая обясненията на служителя, като ще приложа цялата суровост, която ми разрешава вътрешният правилник”, съобщи Александър Стайков.

Ето и видеото от случая:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР