Служител на американското разузнаване е внесъл сигнал за проблематично обещание,

...
Служител на американското разузнаване е внесъл сигнал за проблематично обещание,
Коментари Харесай

Сигнал за проблематично „обещание” по време на телефонен разговор на Тръмп с друг лидер

Служител на американското разузнаване е внесъл сигнал за проблематично " заричане ", което президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е направил по време на телефонен диалог с задграничен водач, написа " Вашингтон пост ".

Информацията провокира паника измежду анализатори и коментатори.

Оплакването е подадено до генералния контрольор Майкъл Аткинсън към разследващата общественост, който е открил, че може да му се има вяра и че е въпрос, който буди безпокойствие - юридически стандарт, който изисква Комисията по контрол към Камарата на представителите на Съединени американски щати да бъде известена.

Но изпълняващият длъжността шеф на националното разузнаване Джоузеф Магуайър е подхванал дейности информацията и недоволството да не доближат до законодателите, което съгласно някои анализатори може да е в нарушаване на закона за достъп до информация.

Вестникът написа, базирайки се на двама някогашни чиновници, че не е ясно Тръмп с кого е разговарял по телефона и какво е заречен.

Според анализатори дейностите на Тръмп може да са в нарушаване на националната сигурност. Информация за сигнала се появи през юли и август, а тогава американският водач е разговарял с съветския президент Владимир Путин и водача на КНДР Ким Чен-ун.

Според Си Ен Ен в този интервал Тръмп също е разговарял по телефона с пакистанския министър председател Имран Хан, холандския министър председател Марк Рюте и катарския емир. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР