„Служебното правителство очерта много ясна червена линия на страх и

...
„Служебното правителство очерта много ясна червена линия на страх и
Коментари Харесай

Проф. Христова: Служебното правителство създава усещане за контрол и страх

„ Служебното държавно управление очерта доста ясна алена линия на боязън и подстрекателство, че има силови способи, осъществени посредством силовите министерства, които би трябвало да провокират чувство за надзор и страх”.

Това сподели в предаването „ Денят онлайн с Наделина Анева”по политическият психолог проф. Антоанета Христова.

Според нея служебният кабинет желае „ да се позиционира” за по-дълго време и е авангард на президента Румен Радев.

„ Опитвайки се да вадят компромати против ГЕРБ, от служебното държавно управление няма да могат да покажат потенциала си. Голяма част от гласоподавателите, които не са насочени за кого да гласоподават, а и твърдите гласоподаватели на десницата, си напомнят модела на антикомунизма, споменът от този момент става все по-актуален”, счита психологът.

Тя смята, че политическите партии са получили своя най-много от гласове на изборите на 4 април.

„ Групата на митинга, с отрицателно отношение към ГЕРБ, се радва. България е разграничена на два свята, с безусловно друго схващане за полезности, кое е положително и кое лошо” показва Христова.

Политическият психолог счита, че отлагането на изборите би трябвало да понижи интереса и поддръжката за всички.

„ Партиите на митинга се пробваха да си обезпечат повече гласове от чужбина. Единственият метод да се борят с ГЕРБ, е да срутен Борисов, само че може да го трансфорат в герой”, съобщи Христова.

По нейните думи Слави Трифонов се пробва да сътвори съспенс, само че неговите дейности са „ анти” на всичко в политиката.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Градски рейс. Пътува човек с огромен ротвайлер. Минава контролата. - Билетчето - Заповядайте. - И за кучето би трябвало билет. - Ами аз му споделих, но… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНова Броудкастинг Груп се открои като една от най-динамично разрастващите се фирмиРекорден брой набези от мечки записват властитеЗнаете ли кои са най-застрашените скотски типове на ЗемятаУчени откриха каква е повода за преждевременното остаряванеПоне по този начин счита Марк ЗукърбъргЕриксен ще бъде изписан през днешния ден от болничното заведение в КопенхагенТой е бил ударен от автобусВ доста страни стартира да отпада условието за носене на маскаЕва Тепавичарова, Венци Мицов, Велина Узунова, Краси Аврамов и Гери Дончева се изправят в кулинарно съревнованиеСекциите в страната, в които ще се гласоподава с машина, са тъкмо 9401Вижте някои от най-нестандартните домашни любимциЗа стигмата ХИВ – тази неделя след централната емисия вести на NOVAБъдете положителни и към самите себе си и се грижете повече за тялото сиТова оповестиха от лечебното заведениеЗадържаният самичък е показал къде е скрил откраднатите пари Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР