Служебното правителство хвърля България два пъти в политическа криза. Това ...

Служебното правителство хвърля България два пъти в политическа криза. Това

Каракачанов: Служебния кабинет хвърля страната в криза

Служебното държавно управление хвърля България два пъти в политическа рецесия. Това съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, съобщи БГНЕС.

В залата на бившето кино „ Македония “ през днешния ден Вътрешна македонска революционна организация откри акцията си за идните избори. На обстоятелството участваха водачът на партията и претендентите за държавен глава и вицепрезидент доцент д-р Милен Михов и Мария Цветкова, водачите на листи и претендентите за народни пълномощници.

Каракачанов покаже претендентите за държавен глава и вицепрезидент като акцентира, че те са издигнати от младежката организация на Вътрешна македонска революционна организация. „ Те не са издигнати от инициативни комитети, зад които се крият „ други “, а са издигнати от партията и Вътрешна македонска революционна организация стои зад тези претенденти “, сподели той.

Според Каракачанов служебното държавно управление хвърля България два пъти в политическа рецесия. „ Цената на енергията ще скочи за жителите и ще е непостижима за бизнеса. Кой заплаща стойността? “, попита Каракачанов и сподели още: „ Питат ни, за какво не подкрепихте някой различен за държавен глава? Кого да подкрепим? Румен Радев, който разедини нацията? Новите политически партии не се назовават партии, а „ планове “. Чии „ планове “? Ясно е, че това са планове на Вашингтон, или на Москва. Ние не разчитаме на никоя страна. Разчитаме на себе си и българския народ “, акцентира още Каракачанов.

Кандидатът за държавен глава, повдигнат от Вътрешна македонска революционна организация Милен Михов съобщи при откриването на акцията:

„ Заставам пред вас пред една сложна схватка. В протежение на 30 години българският народ беше донор на западните стопански системи. Най-хубавото, най-младото, най-работливото от българския народ отпътува там. Днес сме изправени пред опасността на асимилация. Изправени сме пред обезличаването на българите. Внушават ни, че би трябвало да има господство на закона. Да, върховенството на българските закони не предстои на подозрение, нито в София, нито в Брюксел, нито във Вашингтон, или Москва. Ние ще водим схватка на първо място с разделянето и омразата “, сподели Михов.

Кандидатът за вицепрезидент Мария Цветкова се обяви за опазване на християнските ценности, подкрепяне на българите зад граница, енергийна сигурност и кораво за построяването на АЕЦ „ Белене “.

Източник: dnes.bg