Служебният здравен министър Стойчо Кацаров живее заедно със своя колежка

...
Служебният здравен министър Стойчо Кацаров живее заедно със своя колежка
Коментари Харесай

Дъщерята на здравния министър е истинска красавица

Служебният здравен министър Стойчо Кацаров живее дружно със своя колежка – доктор Елисавета Енишейнова. Професионалната ѝ биография демонстрира, че от 6 години насам тя работи като неврофизиолог в Александровска болница. Междувременно през 2019 година е почнала и на втора служба – като медицински консултант в интернационалната компания IQVIA, занимаваща се със опазване на здравето, написа седмичникът " Ретро ".

Преди това пък има прочут опит като невролог и в чужбина, като е показала, че е работила в Катар. От фотосите в обществените мрежи на доктор Енишейнова се вижда, че е почитателка на екскурзиите и пътешествията. Кадри от дестинации в целия свят – екзотични плажове, градове и пустини, красят профила ѝ. Половинката на здравния министър постоянно споделя фотоси и с тяхната щерка Теодора. За нея не се знае съвсем нищо, като се изключи че е щастливо омъжена за чужденец.
Снимка: Фейсбук  Дъщерята на здравния министър е същинска хубавица

Съпругът ѝ е германец и се споделя Йоханес. Сватбата им за знамение и приказ обаче не се е състояла в Германия, а в България през 2017 година Лично Кацаров отвел булката до олтара, а тържеството впечатлило всички присъстващи с първокласна конюнктура и стилна декорация. До 2012 година Теодора е била съдружничка на татко си във компанията " Сиеста “ ООД, която е съществувала в продължение на 6 години. Закрита е на 17 октомври 2012 година

В нея Кацаров и щерка му са имали по 50% присъединяване. Дружеството се е занимавало с произвеждане и търговия с компютри, офис съоръжение, компютърни мрежи, периферни устройства, програмен продукт и хардуер, произвеждане и търговия с хранителни и нехранителни артикули, посредническа активност, услуги на компании и жители, вътрешен и интернационален превоз, преводаческа активност и лицензиране на документи, вътрешна и външна търговия, демонстрира информация в Търговския указател.

От данните там се вижда, че служебният здравен министър е имал още три бизнеса – все медицински центрове. Един от тях също е закрит през 2012 година, а другите два са трансферирани на лица, които не са свързани със фамилията на Кацаров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР