Служебният премиер Гълъб Донев откри редовното правителствено заседание като отправи

...
Служебният премиер Гълъб Донев откри редовното правителствено заседание като отправи
Коментари Харесай

Войната на пътя е безумие. Очаквам от МВР сериозен контрол ВИДЕО

Служебният министър председател Гълъб Донев откри постоянното държавно съвещание като насочи специфични благодарности на всички, които в неделя вечерта помогнаха на потърпевшите в тежката злополука със сръбския рейс на Автомагистрала " Тракия ".

" Катастрофата събра на автомагистралата разнообразни хора по специалност, местоживеене, възгледи, само че те помогнаха в неволя. Впечатлен съм от светкавичната и съответна реакция, които в неделя вечер минаха 217-ия км на Автомагистрала " Тракия ". Граждани и държавни институции реагираха в рядко срещан синхрон. Щастливо стичане на събитията е, че измежду пътуващите е имало и лекари. Те са показали човещина и взаимност ", съобщи Гълъб Донев, длъжностен министър-председател.
Той благодари на всички, които са помогнали на младия доктор Антон Илкин, на Теодор Бочев, които са помогнали за изваждането на децата от рейса, и на всички останали очевидци, които са работили с мисъл за живота и здравето на децата.

" Миналата седмица споделих убеждението си, че войната на пътя е безумство, с което можем да се оправим дружно. От Министерство на вътрешните работи чакам сериозен надзор за съблюдаване на разпоредбите на придвижване. Ако ценим живота - и своя, и на този в отсрещното платно, ще следваме закона вътре в нас ", акцентира още министър председателят.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР