Служебният министър на здравеопазването Стойчо Кацаров награди проф. Мира Кожухарова

...
Служебният министър на здравеопазването Стойчо Кацаров награди проф. Мира Кожухарова
Коментари Харесай

Мира Кожухарова бе отличена със златния медал на МЗ

Служебният министър на опазването на здравето Стойчо Кацаров награди проф. Мира Кожухарова със " златен орден на Министерство на здравеопазването ". На брифинг в министерството бяха изнесени данни за епидемиологичната конюнктура точно от съветника на министъра.

Той благодари за напъните и помощта на проф. Кожухарова и разгласи, че е взето решение тя да бъде отличена с премията. От своя страна тя благодари и сподели, че от време на време е изпълнявала ролята на мърморещия човек, показа, че за нея е било прелестно да работи с екипа на Министерство на здравеопазването , макар че " са се поскарвали " в решенията по време на ковид.
 Мира Кожухарова е сдържан оптимист за пандемията у нас
Мира Кожухарова е сдържан оптимист за пандемията у нас

Инфекцията въпреки всичко демонстрира сезонност, а тежкият сезон следва

Преди това - Мира Кожухарова изясни, че епидемиологичната крива е равна сега на 500 души заболеваемост на 100 000. Върхът на четвъртата вълна е бил на 4 ноември - 1028 на 100 000 души. Рязко спада кривата все още.

Като позитивен резултат на зелените документи тя уточни, че е повишен броят на изследваните хора, което спомага за понижение на разпространяването на вируса.

Тя добави, че понижава броят на хората в болница, както и смъртните случаи . Броят на имунизираните е 1.4 млн. души с цялостен имунизационен курс. Успяхме да пречупим вълната, посредством и на зеления документ, сподели и Стойчо Кацаров.
 Министерство на здравеопазването разгласи: Осигурени са проби за всички възпитаници до края на годината Обновена
Министерство на здравеопазването разгласи: Осигурени са проби за всички възпитаници до края на годината

От на следващия ден страната ни излиза от тъмночервената зона
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР