Служебният министър на отбраната Димитър СтояновДимитър Стоянов е роден на 28

...
Служебният министър на отбраната Димитър СтояновДимитър Стоянов е роден на 28
Коментари Харесай

Министър Стоянов ще участва във Форум за партньорства на ЕС в областта на отбраната

Служебният министър на защитата Димитър Стоянов  Димитър Стоянов Димитър Стоянов е роден на 28 октомври 1968 година в Свиленград.   През 1986 година приключва ще взе участие в взаимно съвещание на министрите на защитата и на външните работи на страните членки на Европейски Съюз в границите на Съвет „ Външни работи “ в Брюксел, оповестиха от Министерството на защитата. На съвещанието ще бъде дискутиран годишният отчет на Върховния представител по осъществяването на Стратегическия компас за сигурност и защита.

На 20-и и 21 март 2023 година министърът на защитата ще взе участие и в първото издание на Форума за партньорства на Европейски Съюз в региона на сигурността и защитата. Планира се подобен конгрес да се организира на всеки две години. Целта е повишение на успеваемостта и координацията на напъните на Европейски Съюз за усилване на съдействието с сътрудниците по линия на Общата политика за сигурност и защита. 

Форумът ще стартира с полемики на министрите на защитата и на външните работи на страните членки на Европейски Съюз и с министрите на защитата на страните сътрудници по въпросите на взаимното ръководство на актуалните провокации пред сигурността в световен мащаб.

Предишното постоянно съвещание на Съвет „ Външни работи “ на Европейски Съюз в
Всичко за Вашата сватба
Брюксел се организира на 20 февруари и в него взе участие служебният министър на външните работи Николай Милков. Тогава акцентът в работата на външните министри на Европейски Съюз беше навършването на една година от нападението на Русия против Украйна, последствията от войната за Съюза и за света като цяло, както и продължаващата поддръжка за украинския народ. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News




PromoMall.bg