Служебният министър на икономиката Никола Стоянов съобщи, че публичните предприятия

...
Служебният министър на икономиката Никола Стоянов съобщи, че публичните предприятия
Коментари Харесай



Служебният министър на икономиката Никола Стоянов съобщи, че публичните предприятия от отбра

Служебният министър на стопанската система Никола Стоянов заяви, че обществените предприятия от отбранителната промишленост няма да създават специфична продукция за Украйна.

Ще се дават само запаси, избрани в разбора на Министерството на защитата, изясни той: „ Помощта на Украйна на процедура няма общо с българската промишленост. Тя няма да взе участие в производството на муниции или каквото и да е ново произвеждане ориентирано натам “.

В отговор на въпрос от народен представител министър Никола Стоянов добави, че няма информация за финансовата стойност на военната помощ за Украйна.

Министърът заяви още, че при новата отплата за цените на горивата ще се употребява подоходен аршин , като помощта ще се отпуска и за публичен превоз :

„ Тоест в действителност най-засегнатите пластове от популацията – доста хора, които най-вероятно нямат и персонални коли и досега не са се възползвали изобщо от тези 25 стотинки, на тях да се помогне целево най- съществено точно в този момент – по време на зимата. Личното ми гледище като министър на стопанската система и промишлеността е този път бизнесът да не бъде забравян “, уточни Никола Стоянов.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР