„Служебният кабинет се намира в капан, ако изхожда от политически

...
„Служебният кабинет се намира в капан, ако изхожда от политически
Коментари Харесай

Лидерът на „Лява алтернатива”: Сваляме доверието си от Румен Радев

„ Служебният кабинет се намира в капан, в случай че изхожда от политически съображения. А такива не би трябвало да има. Ако изхожда от съображения, които пазят националния интерес, то служебният кабинет не би трябвало да записва дата за закриване на нашия въгледобив в Плана за възстановяване”. Това съобщи водачът на „ Лява алтернатива” Иван Атанасов в студиото на „ Денят онлайн с Неделина Анева” по NOVA.

„ Орбан сподели на Европа, че няма да вземе парите им, тъй като му е препоръчана нечестна договорка. Въгледобивът е единственият значим и народен запас, с който можем да произвеждаме електроенергия”, изясни Атанасов.

Според него президентът и служебният кабинет би трябвало да внесат проект, който няма дати.

„ Всички държавни енергийни компании са на свободния пазар, а всички частни са с контролирани цени. Това е неуместно. България създава повече сила и има свръхпроизводство. Цените би трябвало да падат, а не да се покачват”, добави Атанасов.

Лидерът на „ Лява алтернатива” разкри дали Жан Виденов ще се кандидатира за президент

„ Виденов няма да се кандидатира за президент, тъй като ние декларирахме, че поддържаме Румен Радев. Той е единственият дирек на държавността към този момент”, сподели Атанасов.

„ Не сме взели решение дали да се явим на предварителните парламентарни избори. Предстои да създадем партия”, добави той.

Атанасов разяснява и новата групировка на Кирил Петков и Асен Василев

„ Те се пробват да се харесат на всички. На леви и десни. Това по-скоро е популизъм. Ако Радев не се разграничи от тази партия ние ще свалим поддръжката си от него”, безапелационен бе той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР